Kommunikasjonstrening

pexels-photo-221485.jpeg
 
 

Hvor bevisst er du dine kommunikasjonsmønstre?

Kommunikasjon er så å si alt vi gjør sammen med andre. En stor del av adferden vår er vanestyrt, og ikke resultat av bevisste valg. Kommunikasjonsvanene dine har alt å si for hvordan du har det sammen med menneskene i livet ditt - privat som på jobb. Når du høyner bevisstheten din på hvordan du kommuniserer og samhandler, kan du oppdage et hav av nye muligheter. 

Jeg tilbyr kommunikasjonstrening gjennom workshops, der du og ditt team kan høyne bevissthetsnivået, bli smartere på kommunikasjon og lære å samhandle mer effektivt.

Når du får kjenne på kroppen hvordan ulike situasjoner virker på deg, kan du få øynene opp for viktig informasjon som ofte "går under radaren". Gjennom workshopen vil du kunne utvikle nye måter å agere på slik at ditt repertoar av responser utvides.  

Jeg tilbyr også gruppeprosesser for arbeidsteam, der dere få hjelp til å øve opp "metablikket" for hvordan dere interagerer.

Ved å se dere selv utenfra, blir dere mer bevisst på deres typiske kommunikasjonsvaner og kommunikasjonsfeller. Under veiledning får dere eksperimentere med alternative måter å kommunisere på som gir bedre tilgang til gruppens iboende ressurser.